ÍGY VISELKEDNÉL A VADNYUGATON HOROSZKÓPOD SZERINT

Gondolkodtál már valaha azon, hogy melyik szereplő lennél egy western filmben? A vadnyugat véres törvényei, archetipikus karakterei és összetett értékrendszere közepette minden csillagjegy megtalálhatja a maga karakterét. Kivéve persze a vízöntőket. Csak viccelünk, talán ők illenek a legjobban ebbe a miliőbe! De lagalábbis elég nagy eséllyel élnék túl a vége főcímet… és te?

Kos

Te vagy az első, aki lóra pattan, ha valaki azt mondja: rodeó. Meggondolatlannak és vakmerőnek tartanak, pedig a te fejjel-a-falnak attitűdöd nélkül a világon minden változás lassabban indulna el. Plusz a gyorsaságod és impulzivitásod elég jól jön egy pisztolypárbajban.

Bika

Egyedül élsz a ranch-odon ami a csőd szélén áll, mert nem vagy hajlandó haladni a korral és változtatni a bevett szokásaidon. Mígnem egy titokzatos idegen a bőröd alá nem férkőzik felszínre hozva heves vágyaidat. Csak rajtad áll, hogy a változást választod-e végül! 

Ikrek

DSC0470
Ikrek

Te vagy az az alak, aki kidumálja magát bármilyen veszélyes szó- és/vagy pisztolypárbajból. Kettős személyiséged mindenkit összezavar a Vadnyugaton. Jól vigyázz melyiket választod a végső összecsapásnál, mert az lehet a túlélésed kulcsa! 

Rák

Elsőre szelíd kis nebántsvirágnak tűnsz. Pedig nemhogy téged nem kell megmenteni, te vagy az első aki ugrasz, ha a szeretteidet (törzsedet/farmodat/a többi cowgirlt stb.) veszély fenyegeti. A cuki kis szoknyád alatt halálos fegyverek sorakoznak.

Oroszlán

Te csak azért jöttél, hogy jól érezd magad és megcsillogtasd a tehetséged, bármely területen is légy megáldva. Persze mindig jöhet egy kis dráma, amennyiben segít a figyelmet rád irányítani. Vagy a kocsmáros vagy a Madame vagy, a tieid a legjobban idézhető mondatok és természetesen az összes szálat te mozgatod. 

Szűz

Ha valaki, te aztán ki nem állhatod a drámát, csak szeretnél egy szép, rendezett, anyagilag jövedelmező farmot vezetni. Minden intrika és agresszió felett állsz, és remek a megfigyelőképességed, így akár a mesélő szerepére is pályázhatsz!

Mérleg

Született békebíró vagy, mert jól megérted és közvetíted mindenki problémáját. De sajnos egy kicsit túlzottan meg akarsz felelni az összes félnek, ami a Vadnyugat véres, végletes világában egyenlő a hátba lőtt seriff szerepével.

Skorpió

Te vagy a rivális ranch veszélyesen gyönyörű örökösnője, aki titokzatos, kegyetlen szépségével megbolygatja a törzsek/farmok közti törékeny békét. Mindennél bosszantóbb, hogy még csak nem is keresed a drámát, a dráma talál meg téged és bolondul beléd.

Nyilas

Te vagy az egyetlen, aki tényleg a kaland kedvéért van itt. Könnyen lelkesedsz a lovakért meg a végtelen préri adta szabadságért, de a cowboyosdi azt is jelenti, hogy kitartasz az elveid mellett és elég tökös vagy meghúzni a ravaszt. 

Bak

Te pattansz utolsónak a nyeregbe, amikor rodeózni kell. Okos vagy és kitartó, kiszúrod magadnak a fáradt lovat. Megfontoltságodból szinte mindig előnyt kovácsolsz. A bölcs vezér szerepe a tiéd, így nem valószínű, hogy az első félidőben meghalsz!

Vízöntő

Zavarba ejtően megosztó vagy. Még a vége főcím után sem lehet tudni, hogy valójában melyik oldalon álltál, mert mindenek előtt a saját magad embere vagy. Te vagy az egyetlen, aki a nagyobb képet nézi és tudja, hogy a Vadnyugat napjai meg vannak számlálva. Magányosan lovagolsz bele a naplementébe.

Halak

Senki nem tud olyan gyorsan és őszintén lelkesedni, ahogy te, őrületes kézmozdulatokkal húzol bárkit magadhoz a lasszóddal. Mindenki arra vár, hogy végre koppanni lássa a naivát, ám te végül megbirkózol a romantikus álmaiddal szöges ellentétben álló valósággal.

Read more