ÍGY PÁROSÍTSD A WESTERN STÍLUST GYAKORLATILAG MINDEN MÁSSAL

A maximalista öltözködés elkötelezett és valószínűleg örökös híveként a western stílus tipikus elemei már önmagukban lázba hoznak. Imádom a túlzó, csiricsáré veszkócsizmákat, a játékos rojtokat, a virághímzéses és cirádás ingeket, de még a cowboy-kalapokat is! Mindezek tökéletesen belepasszolnak a "mulassunk egy kicsit" reggeli készülődős divatfilozófiámba. Ennek ellenére szeretek különbséget tenni maximalizmus és jelmez között, így ritkán viselek talpig egyféle stílust. Túl merevnek érzem, legyen az akár sportos, szexis vagy a szívemnek oly kedves western stílus. Ennél fogva semmi nem pezsdíti fel jobban a vérem öltözködés közben, mint valami ritkán látott, egzotikus stíluspáros kiötlése. A westernnel pedig különösen jól szórakozom ebben a szezonban, ez a három kedvencem:

Disco cowboy

Ahelyett, hogy lecsavartam volna ennek a két tónusú westernblúznak a különlegességét egy szimpla farmerrel, inkább felfokoztam az ezüstflitteres party-nadrággal, a veszkó csizmát meg szinte észre se veszed! Ha valaki sokkal inkább otthon van az öltözködésben, mint a haj és smink ügyében (moi) akkor egy ilyen merész tereléssel bármikor megúszhatja a fésülködést és ellavírozhat egy háromhozzávalós béziksminkkel. Yayyy!

Sporty cowgirl

DSC2664 (1)

Akiknek nem lenne elég, hogy ezt a ruhát a Dallas sorozat fantasztikus női karakterei ihlették, azok kedvéért feltűztem a dzsekimre egy kis cowboy-csizma formájú kitűzőt! Szóval itt egyébként a sportos-elegáns ma már szinte klasszikus ellentétpárjára építettem, amit a barna és a karamella színek miatt éreztem újszerűnek.

Western but in your office

DSC2317

Vannak napok, amikor még én sem akarom, hogy a szettem hangosan kiabáljon, de persze azért halálra se unnám magam a tükörbe nézve. Na azokra a napokra tökéletes mindenféle irodai darabokkal nyugtatni a vadnyugat vadságát. Jöhet a hajszálcsíkos nadrág a rojtos kardigánhoz, loafer a prairie-ruhához és blézer a westerning fölé!

Szerző: Virág Zsófia

Read more