GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi idő a szállítás? Raktáron vannak a termékek?

 A rendelésed leadásától számítva átlagosan 3-15 nap a szállítás, attól függően, hogy a termék készleten van, illetve gyártani kell.

Hol tudok DAIGE márkát vásárolni?

A saját üzletünk a Repertory concept store, amelyet közösen a The Mama Kin ékszermárkával működtetünk. A márka elérhető még az alábbi üzletekben:

Retrock, Budapest, Anker köz

Gondom van a szín és a méret választással!

Ha esetleg nem találsz olyan színt vagy méretet, amelyet keresek, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a contact@daigeworld.com e-mail címen.

Milyen méretet válasszak?

Nagyon sok gyártó termékeit forgalmazzuk, és mindegyik gyártó másképp gondolja a méretezést. Az általános európai méreteket követjük XS-től L-es méretig.

Rendelésnél elrontottam a méretet/darabszámot/címet, mit tehetek?

Ez esetben a lehető leghamarabb jelezd nekünk a problémát az contact@daigeworld.com email címen, és a csapatunk segít a módosításban.

Leadtam a megrendelést, de utólag találtam még olyan terméket amit szeretnék megrendelni, hozzá lehet tenni?

Ez attól függ. Ha az első rendelésedet már összeállítottuk kiszállításra, akkor plusz terméket már nem tudunk a csomagba tenni. Ha még nem csomagoltuk össze a rendelésed, akkor természetesen szívesen segítünk, hogy kiegészíthesd a rendelésed. Írj nekünk az contact@daigeworld.com email címre ezzel kapcsolatban, és a csapatunk a lehető leghamarabb válaszol neked a kéréseddel kapcsolatban. 🙂

Kapok számlát a megrendelésről?

Természetesen. Rendelésedről számlát állítunk ki, melyet emailben küldünk el. Számlád korlátlan ideig megőrizhető, visszakereshető, és természetesen ki is nyomtatható.

Ingyenes a kiszállítás?

Magyarországon jelenleg ingyenes a szállítás (kivétel a 9000 Ft alatti termékek esetén).

 Utánvéttel tudok rendelni?

Nem áll rendelkezésre ez a megrendelési mód.

Mikor érkezik a csomagom?

A vásárlást követően csapatunknak 2 hét áll rendelkezésre, hogy a rendelt termék elkészüljön, majd ezt követően eljuttassuk hozzád.

Nem tudom átvenni a csomagot a megadott időpontban, mit tehetek?

Vedd fel a kapcsolatot a Magyar Postával vagy a Foxposttal, az SMS-ben megadott telefonszámon. Díjmentesen másik kiszállítási nap egyeztethető a futárral. 

Mi történik ha nem veszem át a csomagot/mégsem kérem a megrendelést?

Ilyen esetben a futárszolgálat a cégünkkel fizetteti meg a szállítási díjat.

Ha meggondolod magad a rendeléseddel kapcsolatban, azt a lehető leghamarabb jelezd nekünk, mielőtt még átadnánk a csomagot a futárszolgálatnak.

Nem lett jó a megrendelt termék, mit tegyek?

Írj nekünk a contact@daigeworld.com email címre ezzel kapcsolatban, és a csapatunk a lehető leghamarabb válaszol neked a kéréseddel kapcsolatban. 🙂