Rólunk

Ismered az érzést, amikor reggel kiveszed a szekrényből AZT a bizonyos ruhát és máris jobban indul a napod? Amiről tudod, hogy tökéletesen áll és ma is meg fogja kérdezni valaki, hogy hol vetted?

Mi ilyen darabokat készítünk nektek, itt Budapesten, egy kis csapattal, limitált, fenntartható mennyiségben, különleges gyártási folyamattal.

#daige

Számunkra a valódi emberek, valódi történetek az igazán inspirálóak. Ti vagytok a múzsáink, akik nap, mint nap magukra öltik a darabjainkat.

#daigemuse

Minden kollekciónk egy színes univerzum. A témák kutatása és ruhák tervezése alatt nagyon sok izgalmas dolgot fedezünk fel, amik mind inspirálnak bennünket. Ezeket úgy döntöttünk, megmutatjuk nektek, legyetek részesei a világunknak ti is!

#daigeworld

Online brandként megtehetjük, hogy különleges one-of-a-kind darabokat is készíthessünk nektek. Célunk a felesleges gyártás elkerülése, ezért nem halmozunk fel nagy raktármennyiségeket előre.

A legtöbb divatmárka 12-18 hónappal korábban tervezi és készíti el a kollekcióit, mint ahogy azok megjelennek. Ez több okból kifolyólag is kockázatos és sokszor felhalmozódnak raktártételek ruhákból és textilekből. Ráadásul ti sem juthattok hamar a legújabb darabokhoz. Mi a DAIGE-nél ezért mindig aktuálisan állítjuk elő a termékeinket és csak annyit, amennyit ti szeretnétek belőlük.

Ha a megszokottnál egy picit lassabban kapod meg a rendelt ruhádat, azért van, mert akkor készítjük, csakis Neked!

Ez lehetővé teszi számunkra, hogy textilgyáraktól túlgyártás miatt megmaradt raktártételeket vagy más márkáknál elfekvő anyagvégeket vásárolhassunk, melyek egyébként hulladéklerakóban végeznék. Mi a fenntarthatóság jegyében ezekből készítjük a special edition – öket , melyek így egyszeri és megismételhetetlen lehetőséget nyújtanak a luxusra, hogy valóban egyedi darabod lehessen.

#specialedition

Melinda 2013-ban alapította a márkát. Azóta is minden termék családias hangulatban készül Budapesten, illetve a környező településeken. Fontos számunkra egymás tudásának tisztelete, hogy minden nap tudjuk mosolyogni, tudjunk vitatkozni.