Rólunk

Ismered az érzést, amikor reggel kiveszed a szekrényből AZT a bizonyos ruhát és máris jobban indul a napod? Amiről tudod, hogy tökéletesen áll és ma is meg fogja kérdezni valaki, hogy hol vetted?

Mi ilyen a darabokat készítünk nektek, itt Budapesten, egy kis csapattal, limitált, fenntartható mennyiségben, különleges gyártási folyamattal.

#daige

Számunkra a valódi emberek, valódi történténetek az igazán inspirálóak. Ti vagytok a múzsáink, akik nap, mint nap magukra öltik a darabjainkat.

#daigemuse

Minden kollekciónk egy színes univerzum. A témák kutatása és ruhák tervezése alatt nagyon sok izgalmas dolgot fedezünk fel, amik mind inspirálnak bennünket. Ezeket úgy döntöttünk, megmutatjuk nektek, legyetek részesei a világunknak ti is!

#daigeworld

Online brandként megtehetjük, hogy különleges one-of-a-kind darabokat is készíthessünk nektek. Célunk a felesleges gyártás elkerülése, ezért nem halmozunk fel nagy raktármennyiségeket előre.

A legtöbb divatmárka 12-18 hónappal korábban tervezi és készíti el a kollekcióit, mint ahogy azok megjelennek. Ez több okból kifolyólag is kockázatos és sokszor felhalmozódnak raktártételek ruhákból és textilekből. Ráadásul ti sem juthattok hamar a legújabb darabokhoz. Mi a DAIGE-nél ezért mindig aktuálisan állítjuk elő a termékeinket és csak annyit, amennyit ti szeretnétek belőlük.

Ha a megszokottnál egy picit lassabban kapod meg a rendelt ruhádat, azért van, mert akkor készítjük, csakis Neked!

Ez lehetővé teszi számunkra, hogy textilgyáraktól túlgyártás miatt megmaradt raktártételeket vagy más márkáknál elfekvő anyagvégeket vásárolhassunk, melyek egyébként hulladéklerakóban végeznék. Mi a fenntarthatóság jegyében ezekből készítjük a special edition – öket , melyek így egyszeri és megismételhetetlen lehetőséget nyújtanak a luxusra, hogy valóban egyedi darabod lehessen.

#specialedition

Melinda 2013-ban alapította a márkát. Azóta is minden termék családias hangulatban készül Budapesten, illetve a környező településeken. Fontos számunkra egymás tudásának tisztelete, hogy minden nap tudjuk mosolyogni, tudjunk vitatkozni.